Duo de peste

de ianculubita in Pastrav, 22 Mar 2014 | 4491 vizualizari

 

Pentru miercuri cand se mananca peste,daca incercati aceasta reteta,nu veti regreta

 

INGREDIENTE

  • 4fileuri de pastrav
  • 150g somon afumat
  • frunze de salvie
  • 20ml ulei de masline
  • 1crenguta de rozmarin
  • Sos
  • 3linguri ulei de masline
  • 3fire ceapa verde
  • 3fire usturoi verde
  • 10cubulete de spanac congelat sau 250g verde
  • 1lamaie
  • sare
  • piper
  • 100ml smantana lichida
  • 3linguri faina
  • 1ceasca mica cu vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Duo de peste:

Pe fileurile de peste punem o frunza de salvie(salvia mea din ghiveci nu e prea mare,asa ca am pus cate o crenguta la fiecare),infasuram in cate un fileu de somon(daca e prea mare,taiem in doua),prindem cu scobitoare,le trecem prin faina,le prajim in ulei in care am pus crenguta de rozmarin si salvie,apoi le scoatem pe o farfurie

Pentru sos,punem in tigaie 3linguri de ulei de la prajitul pestelui,calim ceapa si usturoiul taiat marunt,adaugam spanacul,vinul,zeama de lamaie,sare,piper si lasam sa fiarba incet 15min;adaugam smantana,mai potrivim de gust iar dupa 1-2clocote oprim focul

Servim pe farfurie rulourile cu scobitorile scoase,felii de lamaie si sosul alaturi.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice peste dar fara oase

2

daca folositi spanac proaspat,il opariti apoi taiat marunt sau mai mare dupa cum doreste fiecare

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit