Dulceata de piersici

de Corinuta in Dulceata / Gem, 6 Iul 2010 | 7043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente ptr 2 borcane:
  • 1 kg de piersici
  • 600 g zahar
  • 1/2 l apa
  • zeama de la o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Apa cu zaharul si zeama de lamaie se pun la fiert.

Piersicile se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-un castron cu apa sa nu-si schimbe culoarea.

Dupa ce sunt toate taiate se pun la fiert in siropul format si se fierbe la foc mic pana cand dulceata se leaga.

Se lasa putin sa se raceasca, dupa care se pune in borcane.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

07.07.2010, 00:04

am trecut-o la favo sa incer cu persici sau cu nectarine ,ce zici nu ar merge?super nota 10 de la mine

Corinuta 1

07.07.2010, 00:16

Teo, pe astea le-am "comis" fara sa vreau ptr ca am primit niste piersici daca o faceam intentionat, iesea mai multa dulceata

Corinuta 1

07.07.2010, 00:16

Nadina, merge super si cu nectarine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţa de nuci verzi, chihlimbarul din cămară