Dulceata de mure

de MIUTA in Dulceata / Gem, 26 Sep 2011 | 4370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mure
  • zahar
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

Eu pun la un kg de mure,500 g zahar si sucul de la o jumatate de lamaie.

Se curata murea bob cu bob.Se amesteca cu zahar si se lasa cca 2 ore.

Se pune la fiert si dupa o ora adaugam sucul de lamaie.

Mai fierbem inca 20 minute si putem opri focul.

Se pune fierbinte in borcanele fierbinti.

Se rastoarna cu capacul in jos 5 minute si pe urma se duc in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese