Dulceata de caise

de Lau in Dulceata / Gem, 25 Iul 2012 | 3091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg caise
  • 1.5 kg zahar
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Spalam caisele si le scoatem samburii. Bucatile de caise le taiem bucati si le amestecam cu zaharul,acoperim si lasam pana a 2 zi la frigider.

Punem oala pe foc potrivit,amestecand din cand in cand,inlaturand spuma. La final adaugam zeama de la lamai.

Facem proba cu farfuria cand este fiarta.

Punem dulceata fierbine in borcane, le inchdem si le lasam cu gura in jos cca 5 minute (eu le-am acoperit si le-am lasat sa se raceasca)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise