Drob din piept de pui cu verdeata

de oanapl in Pui, 11 Apr 2017 | 11797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 14 masline verzi umplute cu ardei rosu
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de pesmet fin
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui cu verdeata:

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt. 

Pieptul de pui spalat, il pui la fiert in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.

Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez, doar am uns-o cu unt). Asezi 2 randuri de masline verzi, umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.

Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor pentru 35-40 de minute. 

 Cand s-a racit, il tai felii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]