Drob din carne amestec si ciuperci

de in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 4645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 2 oua crude
  • 2 oua fierte
  • 100 g ciuperci
  • patrunjel (eu am avut uscat)
  • sare, piper, boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din carne amestec si ciuperci:

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ouale crude, ciupercile tocate marunt, patrunjelul, sarea, piperul si boiaua.

Intre timp punem la fiert celelalte oua.

Punem jumatate din compozitie in tava tapetata cu ulei si pesmet, apoi punem ouale fierte si dupa restul de compozitie.

Introducem in cuptorul incalzit in prealabil cca. 50 minute la foc mediu.

Se taie dupa ce s-a racit.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Ciupercile le-am avut cumparate la cutie.

2

Merge mai bine foaie de copt, dar eu nu am avut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne amestec si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci (vegetarian)