Drob de pui in bacon

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2011 | 34221 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Miha vezi aici reteta
http://www.dulciurifeldefel.ro/drob-de-pui-in-bacon/
Multumesc pentru ajutor Miha,te-am zapacit azi!

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de curcan/pui(eu am avut din piept de curcan,ramas de la perisoare)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 5 catei de suturoi
  • patrunjel verde
  • 2 morcovi mici
  • 10 felii de bacon
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui in bacon:

Se amesteca bine carnea cu sare, piper, oul, patrunjel verde tocat si morcovi rasi sau tocati.

Baconul se impleteste, se face o patura, o impletitura patrata(vezi foto). Pt a aputea lucra mai usor cu drobul, pregatiti impletitura pe o coala, hartie de copt.

Se pune compozitia de carne in mijloc si se modeleaza,se da o forma mai alungita.

Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza ,se da forma si apoi se pune intr-un vas potrivit  sau tava de chec(eu am pus in vasul cel mijlociu   de la Decorix, setu de 3 vase rosii).

L-am  spitat putin cu ulei deasupra, se da  tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute la 175 grade(depinde de cuptorul fiecaruia)

Super bun, multumesc Miha a fost foarte bun.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut