Drob de pui

de cristinutanicolita in Pui, 18 Apr 2017 | 4245 vizualizari

 

Delicii de Paste. 
A iesit delicios, cu siguranta o sa il mai fac.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei
  • 1 piept de pui
  • 1 ou+2 albusuri
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg usturoi verde
  • marar
  • pătrunjel
  • leustean
  • sare
  • 2 lg pasta de rosii cu ardei
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Spalam ficateii si ii punem la fiert, in apa cu sare. 

Pieptul de pui il spalam si il fierbem in apa cu sare, avand grija ca in timpul fierberii, sa luam spuma. 

Dupa ce au fiert ficateii si pieptul de pui, le lasam sa se răcească.

Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le tăiem. Tocam si pătrunjelul, leusteanul si mararul, mărunt.

Tăiem pieptul de pui si ficateii (sau ii dăm prin masina de tocat carne).

Intr-un castron, punem ceapa si usturoiul, verdeață, pieptul de pui, ficateii, pasta de rosii cu ardei, oul și omogenizam totul. 

Tapetam o tava de cozonac, cu hartie de copt si punem compozitia rezultata. 

Batem albusurile spuma si ungem drobul. 

Coacem drobul la foc mediu, in cuptorul preancalzit, cca. 1 h.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]