Drob de pui

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 8201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 700 g pipote
  • 7 oua+2 oua pt uns deasupra
  • 7 fire de usturoi
  • 5 fire de ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pregatim doua craticioare ,in una se pun ficateii la fiert , iar in cealalta pipotele. Dupa ce s-au fiert ,se scurg, si se dau prin masina de tocat carne impreuna cu usturoiul,ceapa,patrunjelul si mararul.Apoi adaugam ouale si condimentam cu sare si piper.

Tapetam o tava de cozonac cu ulei,apoi aseazam drobul. Ungem deasupra cu ou ,si introducem tava la cuptor, pana se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca