Drob de primavara

de Lorenutza in Porc, 10 Mar 2013 | 2975 vizualizari

 

M-am inspirat de la doamnele de pe Bucataras si am adaptat-o dupa mine si a iesit o bunatate de mancare de m-a laudat sotul toata dimineata.

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • 1 kg de carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • paine inmuiata in apa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 oua crude
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ou pentru uns
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de primavara:

Carnea tocata se amesteca cu ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul tocat. Se pun peste carne si cele 3 oua crude, painea stoarsa si maruntita, sarea, piperul, boiaua. Se amesteca bine bine si se potriveste de gust. Dupa ce am amestecat totul asezam jumatate din compozitie intr-o forma de chec acoperita cu o hartie de copt, asezam peste compozitie jumatatile de ou fierte, iar dupa aceea se pune restul de compozitie. La final se bate un ou si se unge deasupra compozitia. Dupa ce am uns cu oul batut, radem cascaval pe deasupra si il bagam la cuptor. Ne dam seama ca e facut atunci cand nu ramane nimic pe scobitoare. Cand e gata il lasam sa se raceasca si apoi il taiem.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de carne cu verdeturi