Drob de Paste

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 7136 vizualizari

 

Pentru ca nu mananc carne de miel am ales o varianta mai lejera a Drobului de Paste, gustoasa si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • condimente: sare si piper dupa gust
  • 500 gr pipote, 
  • 500 gr ficat de pui sau de porc
  • 4 legaturi de marar,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 3-4 oua pentru a lega compozitia
  • optional, 3 oua fierte  pentru a le pune in interiorul drobului
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de Paste:

Fierbem ficatul si pipotele, dupa care le tocam marunt impreuna cu verdeturile. Potrivim de sare si piper, adaugam ouale batute usor si omogenizam compozitia. Umplem, pe sfert, o tava de ena, adaugam ouale fierte (tari) si deasupra, din nou, umplutura de drob. Le punem la cuptor pentru aproximativ o ora

Va doresc un Paste Fericit!

 


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din maruntaie de pui