Drob de miel

de dantes in Oaie, 20 Apr 2017 | 4292 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de miel
  • 5 oua
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 g pesmet
  • 1 prapur
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se spala organele de miel si se pun la fiert. Cand au dat in clocot, schimbam apa si continuam fierberea. Dupa ce au fiert, le lasam la racit si le dam prin masina de tocat carne. Separat fierbem si 3 oua.

Amestecam organele tocate cu patrunjelul si usturoiul verde tocat marunt, adaugam 2 oua crude si pesmetul si framantam bine, daca este necesar, mai putem adauga si putin din apa in care au fiert organele si condimentam cu sare si piper, dupa gust.

Intindem prapurul de miel si asezam pe el un strat de tocatura, apoi 3 oua fierte si restul de tocatura. Invelim totul cu prapurul si il punem intr-o tava de chec si o dam la cuptor, circa 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]