Drob de miel

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2009 | 35934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ficat de miel
  • 1 rinichi
  • 1 plaman
  • 1 legatura jumatate de ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • ½ lingurita piper
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de faina
  • 8 oua (4 fierte si 4 crude)
  • prapur de miel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se fierb organele de milel si se lasa sa se raceasca.Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt si organelle de mile cubulete mici, Se amesteca organelle tocate cu ceapa calita, mararul, patrunjelul si 4 oua battue cu mixerul spuma. Se adauga sare, piper si faina si se amesteca bine.

Pregatim forma in care vom pune drobul. Punem prapurul pe peretii formei de jur imprejur si lasam si petru suprafata sa acoperim. Punem jumamate din compozitia de drop in forma tapetata cu prapur si facem 4 adancituri cu lingura in care asezam cele 4 oua fierte (san u aibe zeama), apoi acoperim ouale cu restul compozitiei. Astupam pe deasupra cu prapur atat cat este nevoie iar suprlusul de prapus\r il taiem cu o foarfeca pentru ca este gras si devine gretos daca este prea mult. Incingem cuptorul bine la 200 grade si bagam drobul la cuptor pentru cca 30 minute pana se rumeneste pe desupra. Se lasa se se raceasca in forma apoi se scoate si se taie cu cutitul rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]