Drob de ied

de dantes in Oaie, 11 Apr 2018 | 2892 vizualizari

 

Bunatati De Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 g organe de ied
  • 300 g carne de ied
  • 4 oua
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 prapure
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Se spala organele si carnea si se pun la fiert in apa cu sare.

Separat se fierb doua oua.

Se taie usturoiul marunt.

Cand sunt aproape fierte carnea si organele, se scot din apa se lasa la racit si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca tocatura cu doua oua fierte taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si doua oua crude si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se imparte compozitia in doua si se inveleste in prapure, se pun in tavi de chec si se da la cuptor o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Miel umplut