Drob cu organe de porc si carne tocata

de marinicayou10 in Ficat, 7 Apr 2012 | 22902 vizualizari

 

Pentru ca mai avem doar o saptamana pana la Paste, am venit cu o reteta de Drob,foarte buna,care imi place mie foarte mult :) sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr organe de porc(ficat,inima,rinichi)
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 legatura marar
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 5 -6 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • hartie de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu organe de porc si carne tocata:

Se spala bine organele si se pun la fiert.Cand sunt fierte ,se toaca marunt cu cutitul si se pun in castron.Ceapa,usturoiul se toaca si ele cu cutitul si se adauga peste organe,se adauga si carnea tocata,sare,piper,cimbru,ouale si se amesteca bine .Se pune compozitia in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt sau daca nu aveti hartie,ungeti tava cu ulei si tapetati cu faina.Puteti bate un ou deasupra pentru crusta Da-ti la cuptor pana este se rumeneste frumos si este gata

Ingredientele sunt pentu un drob mare, in tava de cozonac

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu organe de porc si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui (interviu exclusiv cu bucataras Oana)