Dovlecel pane de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 13 Apr 2011 | 30094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 200 ml apa minerala
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina alba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane de post:

Dovlecelul il spalam si il curatam de coaja.

il taiem felii rotunde apoi il sarez putin.

intr-un bol punem apa minerala,putina sare,piper si marar.

apoi adaugam faina,putina cate putina,in ploaie,pana obtinem un aluat mai gros ca la clatite.

punem pe o farfurie putina faina alba.

intr-o tigaie punem  niste ulei la incis.

dam feliile de dovlecel prin faina alba,apoi prin amestecul ca de clatite.

le punem la prajit.

le invartim pe ambele parti.

cand sunt gata le scoatem pe o farfurie,in care asezam niste servete de bucatarie,pentru a  suge surplusul de ulei.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta