Dovlecel pane cu branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 5328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • sare
  • 200 gr branza (eu am avut telemea)
  • piper
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu branza:

se curata dovleceii,se taie felii si se presara sare deasupra,

ii lasam 40 min

batem grisul cu ouale,piper

adaugam branza

trecem feliile prin ou dupa care le prajim in ulei incalzit

le scoatem pe un prosop absorbant

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

09.08.2011, 21:41

Lau 1

12.08.2011, 13:04

scuze ionela era pesmet,am gresit

Lau 1

12.08.2011, 13:05

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]