Dovlecel pane cu bere

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 23 Ian 2020 | 4485 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
  Daca nu bem berea , atunci sa ... o mancam .Am incercat sa introduc berea in diverse preparate . De data aceasta am pus bere in aluatul pentru dovlecei

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 pahar bere
  • 2 oua
  • 6-8 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • sos: smantana +1 catel usturoi+sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu bere:

  1. Dovlecelul se feliaza , nu foarte subtire .Sarati .
  2. Se  bat cu telul doua oua , se adauga berea si sarea .
  3. Adaugati faina ,cate putin , amestecand .
  4. Trebuie sa obtineti un aluat putin mai gros decat cel de clatite .
  5. Se dau feliile de dovlecel prin faina alba si apoi prin aluatul cu bere .
  6. Prajiti dovlecelul astfel impanat in ulei incins , pe ambele parti .
  7. Se scote dovlecelul pane pe  servetele de hartie , pentru a fi absorbit excesul de ulei .
  8. Se piseaza un catel de usturoi si se amesteca cu smantana si sare  .
  9. Noi am servit dovlecelul pane , cald alaturi de smantana cu usturoi .

             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Acest aluat cu bere poate fi folosit si la vinete pane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]