Dovlecel pane

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2014 | 3325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 lg faina alba de grau
  • 4 lg pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Spalam dovlecelul bine , curatam de coaja , taiem capetele , apoi taiem feliute rotunde subtiri , punem feliile intr-o farfurie , condimentam cu sare si piper , lasam 10 minute ;

Punem o tigaie cu ulei la incins ;

Batem doua oua cu putina sare , dam fiecare feliuta de dovlecel prin faina , ou , pesmet , dupa care dam in tigaia incinsa cu ulei ;

Lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti , continuam tot asa pana terminam de prajit fiecare felie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de vinete, dovlecei si branza