Dovlecei umpluti la cuptor

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 4983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel mare
  • 1/2 ardei gras
  • cateva ciuperci champignon
  • un morcov
  • 1/4 telina
  • marar
  • leustean
  • sare
  • Garam Masala
  • urda
  • rosii pasate
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la cuptor:

Dovlecelul se taie pe jumatate, pe lungime, si se scobeste miezul cu o lingurita. Morcovul se rade, la fel si telina, sau se maruntesc in robot impreuna cu ardeiul gras, mararul, leusteanul si usturoiul. Acest amestec se caleste in putin ulei, se adauga apoi ciupercile taiate marunt si miezul de dovlecel tocat. Se lasa pe foc mic 7-8 minute, pana scade apa, apoi se stinge focul, se adauga urda si putin sos de rosii.

Se condimenteaza si se umple fiecare jumatate de dovlecel cu acest amestec.

Se da la cuptor, la 190 de grade, pentru 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

01.11.2012, 08:37

Ce buni!

adry88 1

01.11.2012, 08:49

tare buni

Mihaela11_jo 1

01.11.2012, 16:17

Foarte apetisanti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]