Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2015 | 7762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • marar proaspat
  • putin unt
  • cascaval delaco
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute.
Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija mijlocul cu o lingurita.
Ceapa se toaca marunt, se pune la calit pentru cateva minute.Se adauga ciuperciile scurse de zeama si taiate mai marunt,se pun condimentele si mararul tocat marunt.
Se umple fiecare dovlecel cu compozitia de ciuperci,deasupra se pune putin unt.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sau intr-un vas ceramic stropit cu ulei de masline.
Se pune sare si piper deasupra si se da la cuptor pentru 5 minute.
Se scot, se presara cascavalul ras pe fiecare dovlecel umplut si se mai lasa la cuptor 10-15 minute.
Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci