Dovlecei umpluti

de vasy16 in Mancaruri de legume, 8 Mar 2016 | 3299 vizualizari

 

O mancarica simpla,gustoasa si usor de preparat.Credeam ca nu va iesi gustoasa pentru ca sotul meu e foarte mofturos la mancare,dar a mancat incantat si mi-a cerut sa-i mai fac si altadata.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei maricei
  • o ceapa
  • cateva ciuperci
  • 4 cubulete branza topita
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam si curatam de coaja dovleceii.Taiem fiecare dovlecel in doua si scobim cu o lingurita lasand un pic de fund.Tocam marunt ceapa,ciupercile si miezul de dovlecel.Calim totul in ulei si sezonam cu sare,piper si mirodeniile pe care le-am ales(eu am pus oregano si marar uscat).Umplem dovleceii,punem deasupra fiecaruia un cubulet de branza topita.Punem intr-o tava,adaugam pe fundul tavii cateva picaturi de ulei si doua pahare cu apa,dam la cuptorul incalzit la 180 grade timp de 30 minute cat sa se inmoaie dovlecelul si se rumeneste branzica.Se poate chiar sa fie gata inainte de cele 30 minute.Se scoate si se serveste imediat.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate adauga si carne tocata,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti