Dovlecei pane

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2014 | 8793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • un ou
  • 5 linguri faina
  • sare, piper dupa gust
  • putin oregano
  • 3 linguri lapte dulce
  • o cescuta mica ulei ( 50 ml-70ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul de spala, se curata  coaja ( la cel crud nu este nevoie, dar eu am facut acest lucru), se taie rondele, se pune la scurs.  Se aseaza rondelele intr-un bol si se da cu sare, piper dupa gust. In farfurii separate am pus faina amestecata cu putin oregano si intr-alta oul batut bine ( optional sare) cu lapte dulce. 

Am purces cum se procedeaza: am luat fiecare rondea, am dat-o prin faina-ou-faina. Intre timp  am pus o tigaie cu ulei la incins, cand acesta s-a incins bine adaugam rondelele. Lasam cate un minute ( maximum) pe fiecare parte si le scoatem pe hartie absorbanta. Am servit cu smantana si usturoi.

TIPS-URI

1

Am lasat pe foc rondelele atat cat la mijloc dovlecelul sa-si pastreze sin proprietatile sale

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:05

Imi plac mult

anca_rm 1

21.07.2014, 09:26

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane