Dovlecei pane

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 3731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 4 linguri faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • Sos de iaurt cu usturoi:
  • 100 g iaurt simplu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 praf de piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in feliute subtirele.

Punem feliutele intr-un bol, adaugam putina sare si lasam sa stea 10-15 minute.

Punem ouale intr-un bol, adaugam putina sare, un praf de piper si batem bine.

Luam apoi fiecare feliuta de dovlecel, o dam prin faina, apoi prin ou si o punem la prajit in ulei incins. Procedam la fel cu toate feliutele.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Sos de iaurt cu usturoi: intr-un bol punem catei de usturoi pisati, sarea, piperul, patrunjelul, uleiul de masline si amestecam bine.

Apoi adaugam iaurtul si omogenizam.

Servim dovlecei cu acest sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (46)

Angelina_Elena 1

04.09.2013, 19:21

Corina si noua ne plac mult!

Rocsi 1

04.09.2013, 19:57

Ce imi plac dovleceii pane

Angelina_Elena 1

04.09.2013, 20:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos tzatziki