Dovlecei in aluat la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 4397 vizualizari

 

am vrut sa fac dovlecei pane dupa reteta lui rocsi dar a iesit altceva...

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1 legatura de marar
  • sare,piper
  • 100 ml apa (trebuia minerala dar nu am avut)
  • ulei 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in aluat la cuptor:

Se curata dovlecelul se taie rondele si se presara cu sare. Intr-un castron se bat ouale cu sare,piper,faina alba si apa pana se face o compozitie de clatita dar mai groasa la care se adauga mararul tocat marunt.

Intr-o tava de yena se pune hartie de copt ,se unge cu ulei ,se dau rondelele de dovlecel prin amestecul de oua  si se pun in tava, pana sunt gata toate rondelele .Aluatul ramas se pune peste dovlecel si se dau la cuptor aproximativ o ora.Se face testul cu scobitoarea si cand e gata se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca. Se taie felii si se mananca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in aluat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

12.07.2011, 14:36

super..tu ai pus mai mult aluat si de aia ti-a iesit ca o placintica..dar ce conteaza,gustul e la fel de bun cu siguranta

adry88 1

12.07.2011, 17:00

interesant

mamaieelena 1

12.07.2011, 20:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi