Dovlecei cu sos de usturoi

de Bunica in Mancaruri de post, 17 Mai 2013 | 6499 vizualizari

 

Ceva simplu,dar gustos si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 fire de usturoi
  • jumatate legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu sos de usturoi:

Dovleceii se spala,se taie rondele sau pe lungime.

Am pus pe foc tigaia "minune" ,iar cand s-a incins am pus dovleceii.

Au stat la fript ca, 5-7 minute pe fiecare parte. I-am facut in doua ture,ca n-am avut doua tigai;)

Sosul de usturoi:firele de usturoi curatate,spalate si tocate mai mare le-am pus in blender impreuna cu putina sare,patrunjelul tocat si uleiul de masline.Le-am lasat pana s-a format o pasta(3 min),am subtiat cu putina apa.

Serviti cu sos de usturoi reci sau calzi sunt la fel de buni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu noodles