Dovlecei cu carne tocata

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 3818 vizualizari

 

O mancare gustoasa, usor de pregatit si potrivita in orice perioada a anului. Va recomand cu drag. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • 300 g carne tocata de pui (amestec, porc)
  • o cana bulion (300 ml)
  • o legatura marar verde
  • sare, piper dupa gust
  • 200 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu carne tocata:

Spalam, curatam dovleceii si ii taiem cubulete. Calim cubulete de dovlecei in 100 ml ulei, ii saram si piperam. Dovleceii vor lasa zeama si practic acestia vor fierbe - cali. Ii lasam sa fiarba 10 minute si apoi ii strecuram de zeama. Calim 2 cepe rosii tocate marunt in 100 ml ulei. Adaugam carnea tocata, saram piperam dupa gust. O calim pana cand carnea se deschide la culoare. Intr-o tava (yena) punem dovleceii, apoi carnea tocata si deasura turnam bulionul amestecat cu mararul tocat marunt. Mai adaugam 100 ml apa. Punem tava in cuptorul preincalzit si il lasam 20-25 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne de porc