Dovlecei cu branza la cuptor

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 10070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 dovlecei
  • 300 gr branza sarata(eu am pus de oaie,veche)
  • tarhon verde
  • 2 oua
  • 1 lingura gris
  • piper
  • chimen
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza la cuptor:

Se spala bine dovleceii,se taie pe lung apoi se prajesc in ulei de masline pana se rumenesc putin.Se scot si se aseaza intr o tava de inox sau vas de iena.

Branza data pe razatoarea marea se amesteca cu ouale batute,cateva fire de tarhon,grisul,piperul si chimenul.Se gusta si numai daca e nevoie se mai pune sare.Aceasta compozitie o punem deasupra pe dovlecei in strat de aproximativ 1 cm.

Cine vrea poate pune inca un strat de dovlecei.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 30-40 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza