Dovlecei conservati in saramura

de lili in Conserve, 1 Aug 2011 | 7618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei conservati in saramura:

Se iau dovlecei li se taie coditele, se spala,se curata, se oparesc in apa cu putina sare timp de 3—5 min, dupa care se racesc imediat cu apa rece.

Dovleceii astfel pregatiti se pun in borcane, peste ei se toarna saramura (la 1 I de apa 20 g sare), dupa care borcanele se leaga cu celofan si apoi se sterilizeaza 30 min.



 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei conservati in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

aziz 1

02.08.2011, 17:05

Mitinita 1

13.08.2011, 17:10

idee buna...cum se folosesc,la mancaruri sau ca si muratura?

lili 1

28.08.2011, 16:20

Mitinita raspund mai tarziu, scuze dar nu am avut timp sa intru pe net...se folosesc la mancare...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Murătură cu ardei semi-iuţi,conopidă şi gogonele