Dovleac Pai

de Mitinita in Mancaruri de post, 6 Feb 2011 | 4737 vizualizari

 

Dupa ce am incercat morcovii pai a trebuit sa incerc si asta!Acelasi gust cu cartofii dulci prajiti.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac Pai:

 

Se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.

Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat. 

Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac Pai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

07.02.2011, 13:55

dovleacul este bun

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

vanilla,mie asa mi-au placut ca am taiat restul de dovleac sa mai fac o tava diseara le-a placut si la copii mult

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

s-a dat si motanel la dovleac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]