Dovleac la cuptor

de ramo_cata in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 10824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac
  • scortisoara,nucsoara(macinate)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • unt
  • 100 g nuca macinata
  • 2 linguri miere
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la cuptor:

Am curatat dovleacul de seminte...l-am presarat cu zaharul vanilat peste tot,cu scortisoara si nucsoara,am uns feliile de dovleac cu unt ..le-am pus intr-o tava de yena,am adaugat apa si le-am bagat la cuptor..cat timp stau la cuptor trebuie sa aiba apa in tava pentru a nu se usca...spre final,am amestecat nuca cu mierea si am pus- o peste 2 felii de dovleac...dovleacul este copt atunci cand  furculita sau scobitoarea trece f usor prin el..eu l-am tinut la cuptor aproape 2 ore jumatate....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:26

epurasha2bb 1

21.04.2010, 16:44

deci o sa mor aici de pofta!!!!si eu fac asa ca imi place mult de tot, asa imi facea mama cand eram si eu mica, dar cu barbatu-meu nu ma inteleg ca el vrea copt simplu fara zahar fara nimic.

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:52

hmm simplu nu-mi place deloc...barbatu-meu nu mananca nici simplu nici indulcit...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine