Dovleac copt cu scortisoara

de Razvan Constantinescu in Mancaruri de post, 25 Noi 2019 | 6574 vizualizari

 

Un desert simplu, cu gust de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac turcesc
  • 3-4 linguri zahar
  • 1 varf de cutit de scortisoara macinata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu scortisoara:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Dovleacul se curata de seminte cu ajutorul unei linguri, se clateste cu apa si se presara cu zahar. Se aseaza cu gura in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand dovleacul este copt. Se intoarce dovleacul cu grija pe cealalta parte cu ajutorul unei alte tavi si se presara putina scortisoara macinata pe el.

Daca este necesar, se mai pudreaza cu zahar. Se poate servi si cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]