Dovleac copt

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2014 | 4104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovleci mijlocii turcesti
  • zahar(daca este cazul)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovlecii,se spala,bine,se imparte fiecare dovleac in patru,si li se scot semintele cu o lingura.

Pregatim o tava,punem dovleacul,si presaram daca este nevoie niste zahar peste el. Bagam tava,la cuptor,eu l-am copt in duba la bunica mea.Dupa ce este copt foarte bine se scoate din cuptor si se serveste! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu dovleac copt - Desert aromat de toamnă