Dorada cu ghiveci de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 13 Apr 2013 | 6602 vizualizari

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.04.2013, 23:59

jolygina 1

14.04.2013, 00:47

place

Bya Ralu 1

14.04.2013, 07:09

delicios

alilianaa 1

14.04.2013, 08:56

place, place

gaby_gabytza 1

14.04.2013, 11:51

place

Bunica 1

14.04.2013, 12:10

E pesteeeeeeeeeeeee bun!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:58

Pentur mine e cel mai bun peste. Nus tiu daca ati incercat...e destul de scump dar e divin, gatit oricum. DAta viitoare vreau s ail fac in crusta de sare..am auzit ca e super asa....

Rocsi 1

14.04.2013, 20:49

Fain!

bucatarasul_romeo 1

19.04.2013, 17:45

DORADA,curatata,nu va chinuiti sa o curata-ti de solzi.
multa sare grunjoasa pe ea,pana nu se mai vede dorada.orata in italiana.
incinge gratarul bine
pune dorada pe el si o lasi pana sarea devine maronie.
o intorci o singura data.si executi operatiunea ,fara a o lasa la fel de mult ca pe cealalta parte.totusi sarea trebuie sa devina ca o crusta.
se poate servi....
cu o saramura
cu mujdei si mamaliguta
cu cartofi natur
in fiecre dintre cazuri,crusta se da jos innainte de a fi servita.daca ai musafiri importanti o faci tu ,ca si gazda.in familie o poate face fiecare singurel.
recomand niste patrunjel tocat marunt,marunt ,pt ornament si gust.
pofta buna.

cristeena20 1

19.04.2013, 21:52

Da...stiu modula sta de a face dorada...sau in crusta de sare la cuptor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]