Dobos cu cascaval si sunca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 31445 vizualizari

 

Un aperitiv foarte rapid de realizat, gustos si deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de cascaval (Hohland)
  • 8 felii de sunca presata
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos cu cascaval si sunca:

Untul se lasa la temperatura camerei pana se poate intinde usor. Se unge o felie de cascaval cu unt, intr-un strat foarte subtire, apoi se aseaza feliile de sunca. Se aseaza alternativ straturile, apoi se taie marginile cu un cutit bine ascutit si cu grija se taie cubulete. Se orneza dupa plac si se infige cubuletul cu o scobitoare. Se lasa la frigider cal putin o ora inainte de servire.

TIPS-URI

1

Se pot face cate straturi vreti :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pernute picante cu cartofi