Intr-o cratita punem 450 ml lapte la fiert.
Plicul de budinca il amestecam cu zaharul si laptele oprit, cand laptele incepe sa fiarba, adaugam amestecul de budinca, amestecand continuu pana ce se ingroasa.
Acoperim cu o folie si lasam sa se raceasca foarte bine.
Mixam mascarpenele cat sa se omogenizeze si adaugam treptat budinca racita, mixam pana ce se omogenizeaza, adaugam esenta de vanilie dupa gust.
Ungem biscuitii trecuti prin sirop cu budinca si asezam unul peste celalalt (eu am folosit 5), asezam in tava tapetata cu folie alimentara.
Ungem alti 5 biscuiti cu budinca, numai ca ultimul il ungem si deasupra pentru a se lipi cu ceilalti, asezam turnuletul de biscuiti pe cant, langa ceilalti, ungem cu un strat de budinca deasupra.
Repetam procedura cu biscuiti pentru al 2 lea rand, numai ca avem grija ca turnuletul de biscuiti drepti sa ii punem deasupra la cei care sunt in cant.
Dam tava la frigider cca. 1 ora, dupa care ungem cu budinca ramasa si decoram cu ornamente de ciocolata si fructe sau dupa preferinta.