Desert tiramisu la cupa

de katty in Dulciuri, 5 Mar 2018 | 4947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 -4 linguri zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 150 ml cafea instant (apa, 2 plicuri cafea instant, 1 lingurita zahar, 1 lingura rom)
  • 60 gr cacao neagra pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu la cupa:

Preparam cafeaua. Punem la fiert apa cu zaharul. La primul clocot dam jos, adaugam cafeaua instant si lasam sa se racoreasca, apoi adaugam romul. Intr-un vas punem galbenusul impreuna cu zaharul si 1 lingura din cafeaua pe care am facut-o si asezam vasul la bain marie. Amestecam constant pana crema se ingroasa. Dam jos si o lasam la racit.

Amestecam mascarponele cu crema racita si frisca batuta spuma tare. Asezam in cupe cate 1 lingura de crema, un strat de piscoturi rupte in jumatati, inmuiate in cafeaua cu rom,un strat de crema, un strat de cacao pudra, si din nou piscoturi inmuiate, crema si cacao. Dam cupele la rece pentru cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu la cupa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu cirese si frisca