Desert tarta cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 15 Noi 2019 | 1969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 80 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 2-4 linguri apa
  • Umplutura
  • 800 g capsuni
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu capsuni:

Aluat-amestecam faina cu sarea, zaharul, praful de copt, facem o adancitura, adaugam oul batut, untul rece taiat cubulete, incepem sa framantam cu mana pana ce devine un aluat omogen (adaugand treptat apa).

Intindem aluatul pe masa infainata, adaugam in tava unsa cu unt, taiem surplusul, dam la rece 30 min(restul de aluat in invelim in folie si dam la rece)

Capsunile le spalam si le scurgem bine de apa.

Scoatem tava de la rece, intepam cu furculita, adaugam grisul, capsuni, pudram cu zaharul pudra, din restul de aluat il taiem sau rupem bucati si adaugam deasupra.

Dam la cuptorul incalzit cca 30 min la 180 grade C.

Lasam sa se raceasca foarte bine, o servim pudrata cu zahar pudra sau cu inghetata de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan genovez cu mere