Desert rulouri

de CristinaCrs in Dulciuri, 3 Mai 2019 | 2495 vizualizari

 

Rulouri din foietaj umplute cu o cremă de budincă și frișcă
Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • Un foietaj (de la magazin) (400g)
  • Ulei (pentru a intinde foietajul mai usor si pentru a unge tava)
  • CREMĂ:
  • 500ml lapte
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri de zahăr
  • O esență
  • 500 ml frișcă
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulouri:

Intindeţi foietajul cu ajutorul unui sucitor,apoi îl tăiați fâşii (2-3 cm), iar apoi incepeti sa luați cate o fâşie și să o rulați pe forma de rulou. Dupa aceea introduceți tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 15-20 minute.

Pentru a pregati crema, trebuie sa amestecati faina cu zaharul, iar apoi sa turnati putin cate putin din lapte pana obtineti o pastă. Apoi o puneti pe foc amestecand încontinuu. La sfarsit adaugati esenta. Crema o lasati la racit. Bateti frisca. Cand crema s-a răcit, puteți adăuga frisca. Apoi cu ajutorul unui poş puteți sa umpleti rulourile cu cremă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulouri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]