Desert rulada cu cocos

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 16 Iul 2012 | 29725 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 500 grame de biscuiti simpli
  • 250 grame zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 250 ml lapte fierbinte
  • esenta de rom

Crema:

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr cocos
  • 250 gr zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu cocos:

Se pun intr-o craticioara, la foc mic, laptele, cacaua si zaharul pudra si se lasa pana se incalzeste bine compozitia.

Se macina biscuiti marunt, peste care se toarna amestecul de lapte cald si se adauga esenta de rom. Se omogenizeaza bine. Din aluatul obtinut se intind 2 foi subtiri, pe cate o folie alimentara.

Se freaca bine untul moale cu zaharul pudra, apoi se adauga cocosul. Se imparte crema in doua si se intinde pe toata suprafata foilor.

Se ruleaza foile cat mai strans si se pun la rece aproximativ o ora, apoi se pot felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]