Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))

de gaby_duceag in Dulciuri, 7 Iun 2010 | 6102 vizualizari

 

INTERZIS TINERILOR SUB 16ANI :)))). deci- Adinuta are voie :))

 

INGREDIENTE

  • 500 grame capsuni (hai totusi sa scad ca vreo 3 am mancat asa si vreo 2 linguri pasate cu zahar :))
  • 250 ml frisca
  • 75 ml vin alb demisec
  • 150 gr zahar pudra
  • un plic gelatina
  • un varf cutit sare
  • coaja rasa lamaie(jumatate lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":))):

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele.

Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele.

Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare si coaja de lamaie.

Gelatina o inmuiati in 2linguri de apa, o lasati 2-3 minute apoi adaugati vinul si diluati amestecul  pe baie de abur.

Amestecati frisca batuta, capsunile, gelatina.

Omogenizati. Turnati amestecul in cupe sau pahare.

La servire le puteti rasturna pe farfurioare sau savura direct din cupa.

E delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Rocsi 1

10.06.2010, 20:06

vin si eu mai cu intarziere dar vin

gaby_duceag 1

10.06.2010, 20:52

important e sa vii, nu?

elena1988 1

12.01.2011, 13:49

[bs:20lac am facut pe tastatura]

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandina cu crema caramel