Desert prajitura felii de London

de Corinuta in Prajituri, 26 Noi 2010 | 72457 vizualizari

COMENTARII (33)

MIUTA 1

27.11.2010, 23:25

Sylvia 1

27.11.2010, 23:34

wow ce bine arata

gabyta 1

28.11.2010, 02:16

BUNA FETELOR... am facut prajitura exact ca in reteta si nu am fost prea incantata. se simtea f tare untul,, mie nu mia crescut absolut deloc,, iar la taiere era foarte sfarmicioasa si nu textura de blat cum arata in poza... si mor de dor sa mananc praji cu nuca,,, unde am gresit?

gabyta 1

28.11.2010, 15:50

buna ,, acum vad de ce nu mi-a iesit ,,, initial reteta era ,,: blat:350 gr faina si 4 galbenusuri,, acum 6,, si clar bicarbonat acum ,, inainte nu,,, oricum daca a stat la rece 1 zi e comestibila ,,, am sa o incerc in varianta corecta ,,ptr ca sigur e delicioasa,,,

nanalex 1

22.12.2010, 13:12

este o prajitura foarte veche...am vazut o bunica pe tv paprika, in emisiunea bunicute dulci care a facut aceasta prajitura. ea a spus ca e de pe vremea bunicii ei...tre sa fie f buna

elena1988 1

08.02.2011, 10:43

DanaColtor13 1

23.04.2019, 15:02

Da ,și eu am incercat-o și ceva nu e bine.Cantitatea de unt este egala cea defaina.Nu știu dece se dau retete greșite.Și asa ingredientele sunt scumpe

rodicaspring 1

11.03.2023, 21:12

este gresit, Pentru aluatul fraged:

500 g faina alba tip 000
250 g unt cu min 80% grasime
150 g zahar pudra
4 galbenusuri
un praf de sare
zahar vanilat
coaja de lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]