Desert prajitura cu pandispan si mere

de trifadalia in Prajituri, 2 Apr 2018 | 4171 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • 3 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 10 mere
  • scortisoara
  • budinca de vanilie
  • frisca
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu pandispan si mere:

Merele taiate pe jumatate se tavalesc prin zahar cu scortisoara si se dau la cuptor sa se coaca.Se scot.

Se pregateste un blat astfel: se bate albusul cu zaharul pana ce devine tare albusul de se poate intoarce castronul. Se adauga peste galbenusurile, uleiul si faina, apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se toarna peste merele coapte si racite apoi se da din nou la cuptor pentru 35-40 de minute. Se scoate blatul si se intoarce invers astfel incat blatul sa vina jos si merele sus.

Peste se pune budinca care se prepara dupa instructiunile notate pe plicul de budinca, iar deasupra se pune frisca batuta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu pandispan si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]