O prăjitură rapidă, simplă, cu ingrediente de bază și înnobilată cu ce aveți prin cămară prin cămară! Spor și poftă bună!
Ouăle se bat energic cu zahărul tos, zahărul vanilinat și un praf de sare.
Se adaugă, alternând, uleiul și laptele.
După ce s-au încorporat bine, se adaugă făina cernută împreună cu praful de copt și cacaoa granulată.
Se toarnă aluatul obținut într-o tava tapetată cu foaie de pergament.
Rahatul se taie bucățele și se presară peste aluat împreună cu bănuții de ciocolată.
Se introduce tava cu prăjitura la copt, în cuptorul preîncins, la foc iute cca. 10 minute, apoi la foc potrivit ptr cca. 30 de minute.
După ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasă să se răcească în tava și apoi se pudrează cu zahar pudră vanilinat.
Spor și poftă bună!