Desert prajitura cu bezea

de CretuValentina in Prajituri, 4 Iun 2019 | 2242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PENTRU BLAT
  • 10 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 200 g margarina
  • 4 linguri cacao
  • praf de copt
  • PENTRU BEZEA:
  • 10 albusuri
  • 10 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu bezea:

Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam margarina topita. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaua.

Tava o tapetam cu hartie de copt, apoi turnam compozitia in tava si o bagam la cuptor pentru 20 min la 150 grade.

Batem albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma tare care nu curge. Adaugam esenta de vanilie si mai batem 3 min.

Cand blatul s-a copt, scoatem tava din cuptor si punem bezeaua si intindem uniform. Bagam tava la cuptor pentru 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere in straturi