Desert pasca vanilata

de Rahela Velicu in Prajituri, 11 Mai 2021 | 2706 vizualizari

 

Un deliciu
"Retete Pascale" 

 

INGREDIENTE

  • 650 g branza proaspata de vaca
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g unt
  • 400 g smantana
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de gris
  • esenta de vanilie
  • 150 g stafide
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca vanilata:

Punem branza intr-un bol si o pasam cu mixerul vertical. Batem cu telul ouale cu zaharul, adaugam untul si batem bine.

Adaugam peste oua si branza, faina si grisul si amestecam bine.

La final adaugam smantana , esenta de vanilie si stafidele si amestecam. Eu am oprit o parte din stafide si le-am presarat deasupra dupa primele 15 minute de stat la cuptor.

Punem compozitia de pasca intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem pasca la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute. O scoatem din forma cand incepe sa se raceasca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca vanilata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Cat paws"