Desert negresa de post

de cristina1985 in Prajituri, 3 Apr 2019 | 2406 vizualizari

 

'Retete de post creative".

 

INGREDIENTE

  • 3/4 cana ulei (cana sa fie de 250 ml ,la toate ingredientele)
  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa rece
  • 2 lg otet
  • 1/2 lg-ta bicarbonat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 6 lg cacao
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 3 cani faina
  • un praf sare
  • 1 lg esenta rom
  • 100 g rahat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post:

Se stinge bicarbonatul si praful de copt in otet. Se amesteca toate ingredientele, inclusiv rahatul taiat cubulete si se toarna intr-o tava de 30 x 20 cm, tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei. Se coace 45 minute sau pana este gata (la mine a durat peste 1 ora). Se lasa la racit, apoi se poate servi (a doua zi se taie mai bine).

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca