Desert negresa

de Studenta_la_cratita in Prajituri, 12 Mar 2018 | 3838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt (200 g)
  • 2 pahare zahar (200 g)
  • 150 g faina
  • 3 oua
  • 1 mana de nuci
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 lingurita bicarbonat/amoniac
  • 50 g cacao
  • 1 pachet glazura Dr Oetker
  • fulgi de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Untul, laptele, zaharul si cacaua se pun la foc pana cand se leaga compozitia. Dupa ce s-a racit, se pun galbenusurile unul cate unul, faina, amoniacul stins cu putina lamaie, aronele, nucile, albusul batut spuma.

Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata si se da la cuptor.

Dupa ce a trecut testul scobitorii, sa lasa sa se raceasca, apoi se glazureaza si se presara fulgii de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]