Desert la pahar

de Lau in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 3678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml frisca
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 1 plic gelatina
  • Jeleu de capsune
  • 500 g capsune
  • 500 ml apa
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri tort jelle rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Intr-o cratita, adaugam ciocolata rupta bucatele, laptele, frisca lichida, zaharul si punem pe foc pana ce se topeste ciocolata, amestecand continuu, avand grija sa nu fiarba.

Luam de pe foc si adaugam gelatina hidratata. Amestecam si turnam compozitia in pahare pe care le-am asezat inclinate.

Dam la rece pana se intareste.

Pregatim jeleul de capsune, intre timp, intr-o cratita adaugam apa, zaharul, capsunele taiate in bucati, punem pe foc sa fiarba cateva clocote, amestecand si adunand din cand in cand, spuma care se formeaza.

La final, putem strecura compozitia sau pisam capsunele, adaugam plicurile de tort jelle, amestecam si o mai punem pe foc cca. 1min.

Scoatem paharele si turnam jeleuil in pahare, eu am oprit cateva capsune care le-am adaugat in jeleu.

Dam la rece pana ce se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Milch Schnitte cu afine