Desert la cupa

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Apr 2017 | 2392 vizualizari

 

Din cauza de ninsoare in luna lui aprilie, din cauza de zmeura si mascarpone, din cauza de cupe noi, din cauza de cauza mi-am facut de lucru......

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 120 g zahar pudra
  • 250 g mascarpone
  • cca 150 g smantana dulce
  • zmeura
  • coacaze rosii
  • 5-6 piscoturi
  • coniac
  • cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la cupa:

Galbenusurile le-am mixat bine, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez, pana am obtinut o crema spumoasa, am adaugat 2 -3 lingurite de coniac, am omogenizat, apoi am incorporat mascarponele, iar la final, smantana dulce. Am mixat totul bine pana am obtinut o crema spumoasa. Apoi m-am apucat de asamblat, initial am zis ca-mi ies 4 portii, dar cupele pe care mi le-am achizitionat sunt cam incapatoare...

In fiecare cupa, am maruntit bine cate un piscot, apoi am pus cate-o lingurita de coniac, am asezat zmeura si apoi crema obtinuta, cam 2 linguri, apoi am maruntit, iar piscot si am asezat zmeura, deasupra crema, am presarat cacao si am ornat cu piscot si coacaze rosii.

Am dat cupele la frigider, desi imi venea sa mananc portia mea, dar am zis sa se racoreasca nitel, ca prea am incalzit crema aia mixand-o.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la cupa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

miki_a 1

21.04.2017, 07:28

Bun!

anca_rm 1

21.04.2017, 11:02

Un desert gustos , si elegant . Ce cupe faine , sa le folosesti sanatoasa si la fel de vesela

oanapl 1

23.04.2017, 14:35

Ce frumos si elegant e acest desert! Si nu ma indoiesc ca a fost delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu ciocolata si gem de zmeura